Air Pollution Measuring Stations

Contains information and locations of air pollution stations in Greece. In part of records,the geographical location is missing.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://geodata.gov.gr/
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 19:31 (UTC)
U krijua Shkurt 14, 2012, 18:59 (UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus