Ky është një verison i vjetër i setit të të dhënave, e modifikuar më Shtator 8, 2011, 20:17 (UTC). Mund të dalloj thelbësisht prej versionit momental .

Talis Aspire - Keele University

Course reading lists from Keele University.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://lists.lib.keele.ac.uk/index.html
Ndryshuar së fundmi Korrik 30, 2016, 07:24 (UTC)
U krijua Shtator 8, 2011, 20:17 (UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus