CH: City of Bern - Budget 2012

Budget data 2012 of the city of Bern

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://stuermer.ch/ogd/Budget2012.csv
Autor Matthias Stürmer
Mirëmbajtësi Emanuel Indermühle
Versioni 0.1
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 19:55 (Etc/UTC)
U krijua Gusht 29, 2011, 21:18 (Etc/UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus