Biogeoclimatic Attribute Catalogue

Impacts & Environmental Change => Weather & Climate

Data released for the BC Apps for Climate Action contest.

Të dhënat dhe burimet

Ky set i të dhënave nuk ka të dhëna

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi https://apps.gov.bc.ca/pub/geometadata/metadataDetail.do?recordUID=51858&recordSet=ISO19115
Autor Province of BC, GeoBC
Mirëmbajtësi Province of BC, GeoBC
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 19:58 (UTC)
U krijua Dhjetor 15, 2011, 19:01 (UTC)
agency_link http://www.ilmb.gov.bc.ca/geobc/index.html
category Impacts & Environmental Change
format SHP
subtopic Weather & Climate
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus