Budget of "Landkreis Gießen"

DE: Haushalt des Landkreis Gießen von 2009 bis 2011 EN: Budget of the Country Gießen (Germany) from 2009 until 2011

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Mirëmbajtësi Christian Oechler
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 20:08 (UTC)
U krijua Tetor 22, 2011, 17:11 (UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus