Companies Open House

About

Data from UK Companies House. Created at Rewired State:

Code (under GPL) is available at:

Access

Not clear if data is available for bulk download.

Openness

Not clear.

Të dhënat dhe burimet

Ky set i të dhënave nuk ka të dhëna

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://companiesopen.org/
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 20:20 (UTC)
U krijua Nëntor 30, 2009, 23:33 (UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus