Ky është një verison i vjetër i setit të të dhënave, e modifikuar më Shtator 10, 2010, 10:14 (Etc/UTC). Mund të dalloj thelbësisht prej versionit momental .

Gemeinsame Normdatei (GND)

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://wiki.d-nb.de/display/LDS
Autor Deutsche Nationalbibliothek and German Library Networks
Mirëmbajtësi Deutsche Nationalbibliothek
Versioni 2.1
Ndryshuar së fundmi Mars 17, 2017, 09:25 (Etc/UTC)
U krijua Shtator 8, 2010, 10:41 (Etc/UTC)
Version "2010-09 (2.1)"
links:dbpedia 40136
links:lcsh 37547
links:stitch-rameau 28249
links:viaf 1786975
shortname Gem. Normdatei
triples 40000000
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus