Ethnic Group Statistics

Over 300,000 stats covering 400+ ethnic groups worldwide. The spreadsheet is complementary to researchers/scholars.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://faculty.insead.edu/parker/resume/personal.htm
Autor Philip M. Parker
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 20:52 (Etc/UTC)
U krijua Janar 11, 2011, 21:58 (Etc/UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus