Ky është një verison i vjetër i setit të të dhënave, e modifikuar më Janar 24, 2011, 09:36 (UTC). Mund të dalloj thelbësisht prej versionit momental .

EU - Financial Transparency System

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://ec.europa.eu/beneficiaries/fts/find_en.htm
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 20:52 (UTC)
U krijua Prill 21, 2009, 01:40 (UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus