European Cities

This is compiled dataset of the Eurostat regional yearbook statistics for the NUTS 3 level.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 20:53 (UTC)
U krijua Shkurt 3, 2012, 14:57 (UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus