Ky është një verison i vjetër i setit të të dhënave, e modifikuar më Shtator 10, 2010, 10:08 (UTC). Mund të dalloj thelbësisht prej versionit momental .

Hungarian National Library (NSZL) catalog

OPAC and Digital Library and the corresponding authority data, published as Linked Data.

Issues

The SPARQL endpoint appears to be extremely slow.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://nektar.oszk.hu/wiki/Semantic_web
Autor National Széchényi Library
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 21:18 (UTC)
U krijua Maj 19, 2010, 14:39 (UTC)
links:dbpedia 10000
shortname NSZL Catalog
triples 17500000
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus