Northern Ireland Neighbourhood Information Service (NINIS) Data Catalogue

About

List of datasets is available as XLS file:

Re-use

Click use license.

Të dhënat dhe burimet

Ky set i të dhënave nuk ka të dhëna

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://www.ninis.nisra.gov.uk/mapxtreme/datacatalogue.asp
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 23:07 (Etc/UTC)
U krijua Korrik 7, 2008, 12:48 (Etc/UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus