The Public Whip

Database of votes of Members of Parliament in the UK.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://www.publicwhip.org/
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 23:20 (Etc/UTC)
U krijua Qershor 15, 2007, 12:00 (Etc/UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus