Ky është një verison i vjetër i setit të të dhënave, e modifikuar më Shtator 6, 2011, 15:34 (Etc/UTC). Mund të dalloj thelbësisht prej versionit momental .

Diverse Italian ReSIST Partner Institutions (RKBExplorer)

This repository contains data supplied from diverse Italian institutions.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://italy.rkbexplorer.com
Autor Hugh Glaser
Ndryshuar së fundmi Korrik 30, 2016, 07:31 (Etc/UTC)
U krijua Gusht 23, 2010, 13:45 (Etc/UTC)
links:rkb-explorer-budapest 1
links:rkb-explorer-eurecom 1
links:rkb-explorer-ft 1
links:rkb-explorer-kisti 3
links:rkb-explorer-lisbon 1
links:rkb-explorer-roma 2
links:rkb-explorer-ulm 1
links:rkb-explorer-wiki 12
namespace http://italy.rkbexplorer.com/id/
shortname Italy (RKBExplorer)
triples 32901
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus