Ky është një verison i vjetër i setit të të dhënave, e modifikuar më Korrik 18, 2011, 23:04 (UTC). Mund të dalloj thelbësisht prej versionit momental .

photos

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://photos.rkbexplorer.com
Autor Hugh Glaser
Ndryshuar së fundmi Tetor 10, 2013, 23:27 (UTC)
U krijua Gusht 23, 2010, 13:46 (UTC)
links:dbpedia 100
namespace http://photos.rkbexplorer.com/id/
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus