statistics.data.gov.uk

Linked data about administrative areas used within UK government official statistics.

The various areas are typed using classes in the following namespaces:

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://statistics.data.gov.uk/
Autor Data.gov.uk Team
Versioni 1.0
Ndryshuar së fundmi Korrik 30, 2016, 07:53 (Etc/UTC)
U krijua Shtator 5, 2010, 14:57 (Etc/UTC)
links:ordnance-survey-linked-data 32284
namespace http://statistics.data.gov.uk/id/
triples 343733
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus