UK Tax Calculator

Data for the Where Does My Money Go and OpenSpending UK Tax Calculator. Original data from the UK Office of National Statistics.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi Tetor 11, 2013, 00:00 (UTC)
U krijua Mars 20, 2012, 14:47 (UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus