Vostok Ice Core Stable Isotope Data Deuterium Concentrations and Temperature Reconstructions

A historical temperature reconstruction going back to 420,000 years before present based on Vostok ice core data.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Burimi http://www.ncdc.noaa.gov/paleo/icecore/antarctica/vostok/vostok_isotope.html
Ndryshuar së fundmi Tetor 11, 2013, 00:06 (UTC)
U krijua Dhjetor 10, 2009, 21:58 (UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus