Ky është një verison i vjetër i setit të të dhënave, e modifikuar më Prill 24, 2012, 18:37 (UTC). Mund të dalloj thelbësisht prej versionit momental .

William Shakespeare Plays

The Complete Works of William Shakespeare in a variety of formats

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi Tetor 11, 2013, 00:10 (UTC)
U krijua Prill 24, 2012, 18:33 (UTC)
comments powered by Disqus
comments powered by Disqus